Met trots ontwerpen wij zelf de printplaat hardware, software en productie / assemblage en zorgen we ervoor dat de juiste electronica componenten erbij gekozen worden om uw doel te realiseren. We schrijven software voor embedded microcontrollers om uw systeem verder te automatiseren zonder gebruik van PLC. We hebben ervaring met de laatste technieken zoals: WiFi, Bluetooth, Ethernet, CANbus, Modbus, Internet of Things IOT en nog veel meer technieken zijn bij ons dagelijks in gebruik.

Duizenden printen, modules en systemen zijn inmiddels wereldwijd in gebruik bij onze klanten en daar zijn wij trots op. Lang niet alle modules kunt u terug vinden op deze website. Zoekt u iets specifieks in de elektronica automatisering? Neem contact op, wij helpen u graag! Wij maken op maat printplaten, hertekenen oude systemen, R&D van hardware, software en firmware, ook gesteund namens de overheid via de WBSO. U vindt onze printen terug op superjachten, de binnenvaart, desinfectie systemen, water recycling maar ook in medische operatie kamers en bij vele MKB bedrijven van Nederland.

Van simpele bedieningen om lampen in en uit te schakelen tot geavanceerde systemen om een binnenvaartschip nauwkeurig te kunnen besturen. Ook vertrouwen klanten ons volledig met het bouwen van noodsystemen voor als er een calamiteit is en zijn we betrokken bij diverse R&D projecten waar de overheid ons meermaals heeft ondersteunt via de WBSO om het “onderzoek en ontwikkeling” traject te realiseren.

Het unieke is dat wij experts zijn met analoge elektronica. Dat heeft als voordeel dat we niet direct naar een embedded controller hoeven te grijpen wanneer dat niet per se nodig is. Ook voor reparatie van specialistische elektronica apparatuur kunnen we mee helpen.

We hebben ruim 20 jaar ervaring met het maken van op maat gemaakte elektronica besturingen.

Serie productie en assemblage van PCB printplaten

Kleine series printen tot 25 stuks bouwen we zelf in-house. Grotere series tot 100.000 stuks laten we bouwen door onze assemblage partner. Wij sturen ze aan, reageren op de vragen, passen ons aan als er componenten slecht leverbaar zijn en zorgen dat u het product perfect ontvangt en er geen omkijken naar heeft.

Pre-Compliance

Jarenlang hebben wij vele systemen gekeurd via een pre-compliance traject. Deze ervaring kunnen wij goed gebruiken om ook uw systeem of nieuw product te testen of het aan de normering voldoet. Ook met het uitvoeren van pre-compliance metingen aan uw systeem, printplaat of eind product. Wij kunnen vaststellen wat uw apparaat uitstraalt en binnen welke normeringen uw product valt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ook gericht oplossingen bedenken om zo goed mogelijk door deze testen heen te komen.

Overtuigd?

Wij denken graag met u mee. Ook voor bestaande hardware systemen, projecten, of voor het bouwen van nieuwe systemen. U bent van harte welkom om contact op te nemen via